DM i Hjemmebirding 2020

Onsdag den 2. september 2020

Hej Alle lokalafdelinger 😀

Hermed lidt reklame for et event der dækker hele Danmark. Eventet er blevet slået op på club300.dk hjemmeside, samt på facebooksiden Feltornitologen. For at sikre eventet når helt ud til lokalafdelingernes yderste led, tillader vi os hermed at skrive til jer.

Regler mv er beskrevet nedenstående. Hvis der er spørgsmål e.lign. er du/i meget velkomne til at rette henvendelse til undertegnede

Gavekort bliver udstedt til enten naturbutikken eller coop, efter den enkelte vinders eget valg. Rigtig god og solrig weekend 😎

Med venlig hilsen

Eske Morthensen

Grævlingevænget 66 5800 Nyborg

email.  eske.morthensen@gmail.com

tlf.        40181628

DM i Hjemmebirding 2020

Der er vel næppe noget der ligger mere ligetil, efter et forår hjemsendt og indespærret i coronaens-navn, end at starte DM i hjemmebirding.
Konceptet er kendt fra Sverige og herfra har vi forsøgt at samlet lidt inspiration.

Konkurrencen løber af stablen lørdag den 12. september fra klokken 00:00 – 16:00.

Reglerne er meget simple, alle medlemmer af Club300.dk og Dansk Ornitologisk Forening kan deltage, Men man skal være tilmeldt for at deltage. Tilmelding sker ved at skrive at man deltager enten på Club300.dk, eller ved at sende en mail til Club300@club300.dk

Du skal være bosat på den matrikel du tilmelder og kun fra denne må der registreres arter fra på dagen. Alle arter der ses eller høres fra matriklen tæller, de behøver ikke være på selve matriklen. Du kan have hjælpere, men de er som sådan ikke deltagere, det er dig der er ansvarlig for at føre listen og du skal kunne se/høre alle arter på listen. Bor man eksempelvis to eller flere birdere på samme matrikel, kan man godt deltage sammen, men det er gældende at alle så skal se/høre alle de arter der kommer på listen.

Vinderen er naturligvis den der inden for de 16 timer får registreret flest arter på sin matrikel. Denne vil herefter kunne kalde sig Danmarks mester i hjemmebirding 2020, og vil modtage et gavekort på kr. 1.000. Til den der kommer på anden pladsen vil der være et flot gavekort på kr. 500.
Findes der en SU-art denne dag i konkurrencen giver Club300.dk et gavekort på kr. 1.000 såfremt der kommer et genkendeligt foto eller en godtaget lydoptagelse af fuglen til Club300.dk. Er bedste fugl ikke en SU-art, udloddes der et gavekort på kr. 500 for denne, såfremt der er foto eller stemmeoptagelse.
Det bedste stemningsbillede af eventet på dagen belønnes ligeledes med et gavekort på kr. 500

Dommerpanelet består af Eske Morthensen, Tim Hesselballe Hansen og Rasmus Strack.

Lister og fotos skal sendes pr. Email til Club300@club300.dk samme dag senest kl 17:00