Godt Nytår!

Tirsdag den 31. december 2019

Godt Nytår!

På lokalafdelingens vegne ønsker jeg alle vores medlemmer og andre læsere af hjemmesiden et godt og fuglerigt nytår.

Formanden nytårs ønsker er:

1) En større natur- og fugleinteresse hos nutidens ungdom. 68 revolution gav en masse nye aktive folk i DOF. Disse personer har nu præget foreningen gennem et halvt århundrede. Det er ved at være tid for den næste generation, der har noget på sinde.

2) Flere aktive i kredsen omkring DOF Vestsjælland. Det er eftenhånden flere år siden, at vi ændrede vores struktur, således at alle kan være med på et eller andet niveau. Enten har vi været meget dårlige til at levere dette budskab – eller måske er der en anden forklaring?

3) Stor tilslutning til vores boligbirding i Vestsjælland. Vi kører et projekt, hvor alle kan være med, både den erfarne feltbisse og nybegynderen – men alle er åbenbart ikke klar over dette?

Du udfordrer først og fremmest dig selv ved at deltage. Du får skærpet dine sanser og lærer at optimere din obsindsats. Det er nemt og det er sjovt. Vi håber at gøre det til en tilbagevendende tradition, hvor alle vil være med. Nu venter vi kun på din deltagelse.

4) Meget mere brug at distriburet databehandling i DOF. Den moderne teknik er til det – og det er vejen frem. Hvis mange nok deltager bliver opgaverne overkommelige for alle. Alt for mange opgaver i lokalafdelingen ligger hos de samme personer, der ind imellem må yde store indsatser for at få enderne til at hænge sammen.

5) Bidrag fra vores medlemmer til vores medlemmer om stort og småt fra ornitologiens verden i vores medier (hjemmeside, facebookside og nyhedsbrev).

6) Masser af spændende fugle i Vestsjælland.

Jeg ved at alle går ind for ønske nr 6 – og håber at nogle af jer også er med på et par stykker af de fem første.

Hermed tak til alle for 2019 og held og lykke med obsene i 2020.

Lasse Braae