Vind gavekort til Naturbutikken på 500 kr

Lørdag den 26. januar 2019

Vind gavekort til Naturbutikken på 500 kr

Boligbirding på 5 minutter – en lyn intro – du finder næppe en konkurrence, hvor du har bedre odds for at vinde en af hoved en af hovedpræmierne.

Boligbrding er en konkurrence, hvor det gælder om at se flest arter fra sin bolig (populært kaldet matrikel obs) i løbet af 1. halvår 2019 – eneste krav for at deltage er, at du bor i Danmark og taster dine obs i DOFbasen.

Der er følgende præmier på højkant:

Præmien til vinderen (flest arter) er et gavekort til Naturbutikken på 500 kr. (Arrangøren kan ikke vinde).

Desuden er der en gættekonkurrence;

Hvor mange arter bliver der registreret i alt i Boligbirding? OBS for at deltage skal du afgive dit bud til lb@rfst.dk senest 31/1. Kun deltagere i Boligbirding kan gætte med.

Præmien til vinderen (den der rammer tallet eller kommer nærmest) er et gavekort til Naturbutikken på 500 kr.

Desuden er der en ”trøst” præmien til den person, der får flest arter i Vestsjælland. Et gavekort til Naturbutikken på 250 kr. Hvis den samlede vinder er fra Vestsjælland, tilfalder ”trøst” præmien den person, der bliver nr 2 i den samlede konkurrence.

For at være med skal du blot indtaste dine (bolig) obs i DOFbasen og skrive Boligbirding i turens kommentar felt.

Du behøver kun at indtaste hver art en gang. Du nummerer dine arter løbende ved at skrive B1, B2, B3… i kommentarfeltet til observationen. Disse angivelse er dels at hensyn til de personer, der holder styr på stillingerne, dels for at du selv kan kontrollere og afstemme, om de oplysninger vi er kommet frem til er korrekte.

Du kan følge med i stillingen på DOF Vestsjællland hjemmeside (Projekter/Boligbirding), hvor der er yderlige omtale af konkurrencen og løbende opdateringer.

Du kan se hvilke arter der er set i Vestsjælland her:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1or2gP7uQHfrKkocg8MJo7GxT5QtJbBzQCnUuyxFT_gU/edit?usp=sharing

Du kan se hvilke arter der er set i de enkelte lokalafdelinger her:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VnwMFnlQcdmo3FPb0lD5Doy5vU-0ux6GYNGKPnvHtXc/edit?usp=sharing

Du kan få et samlet overblik over stillingerne her;

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1itgqz8QBrA5bXtYDX4279vk9rqbZo_-9GkCtuGC8wUA/edit?usp=sharing

Undervejrs vil vi forsøge komme med råd til, hvordan du kan forøge dine muligheder for at få registreret nogle flere arter.

De fleste bliver faktisk lidt overraskede over, hvor mange arten man faktisk kan opnå. Det er faktisk også sjov, når man først kommer i gang. God obs og dyst til alle deltagere.

PS. Hvis du er fortrolig med regneark og har en g-mail og har lyst til at hjælpe med at holde styr på de mange data, må du meget gerne kontakte arrangøren (LB).