Gode Vestsjællandske fuglelokaliteter

Onsdag den 4. oktober 2017

Mange af os har givetvis nogle lokaliteter, som vi besøger oftere end andre, og vi har efterhånden fået en del erfaringer om disse steder. Andre kommer måske og besøger de samme steder, men ser ikke nær så mange fugle. Ofte kan det skyldes manglende viden om steder - svært at finde, fik sat bilen det forkerte sted, fandt aldrig den lille sø e.t.c.

Vi synes derfor, at det  vil være et godt tiltag, hvis du vil være med til at fortælle om dine smørhuller. Hvor og hvornår skal man kikke efter de forskellige arter, hvor kan man parkere, hvor kan man færdes (lovligt) e.t.c. Vi har forsøgt at lave en skabelon, som man kan arbejde efter.

Du finder de nye lokalitetsbeskrivelser under 

Lokaliteter - Fuglelokaliteter (New deal) 

i menuen til venstre.

I første omgang er der kun 1 lokalitet, men den er absolut et besøg værd i disse dage.

Hvis du har lyst til at være med, skriver du blot til undertegende.

Vores målsætning i DOF Vestsjælland er at få så mange som muligt til at være med til at gøre vores lokalafdeling spændende for alle. Dette er et oplagt emne, hvor mange har mulighed for at bidrage - og hvor forhåntbentlig endnu flere kan få glæde af den energi, der bliver lagt i arbejdet.

Det skal siges, at der allerede ligger en del gamle beskriveser her på hjemmesiden, men af tekniske årsager, har vi valgt ikke at arbejde videre med dette (hvis vi på et tidspunkt får "moderniseret" vores hjemmeside).

 

Lasse Braae