Forårsfuglekursus med Klaus Malling Olsen
Fredag den 13. marts 2020

Kursus 13.-15. marts, Fredag kl. 19.00-22.00, lørdag kl. 9.00-21.00, søndag kl. 9.00-13.00

Gennem årene har vi afholdt adskillige kurser i Nordvestsjælland, med "hjemsted" på det fine vandrerhjem i Kalundborg. Dette kursus, der afholdes 13.-15. marts 2020, kalder vi "Forårsfugle i Nordvestsjælland", da fokus vil være på de årstidsaktuelle fugle fremfor på en enkelt artsgruppe. Hvis vejret er fint til forårstræk, vil vi besøge f.eks. Rørvig, og fokus vil ligge på bestemmelse af de aktuelle trækfugle, som rovfugle, duer og småfugle. Hvis vejret er mere vinterligt eller ikke egner sig til fugletræk, vil fokus ligge på kystfugle som ænder, lommer og alkefugle. Og hvis usædvanlige fugle er i omløb vil de blive gennemgået, så vi er forberedt på mødet. Ét er sikkert. Det bliver en koncentreret weekend med masser af oplevelser, både i felten og under aftenens gennemgange. 

Du tilmelder dig kurset ved at skrive til jette.reeh@gmail.com. Du får så besked, om du er optaget (først til mølle) og du får kontonummeret, hvortil du kan indbetale kursusgebyret. Der er begrænset deltagerantal, så alle får størst muligt udbytte af kurset.

Alle medlemmer af Dansk Ornitologisk Forening er velkomne.

Kursets pris: 1100 kr. Aftensmad lørdag og kaffe og kage fredag og lørdag aften er inkluderet. Man medbringer selv madpakker + drikke til frokosten lørdag og søndag. Der er mulighed for at tilkøbe aftensmad fredag aften og overnatning på vandrehjemmet begge nætter. Aftal dette direkte med vandrehjemmet (i god tid, da det er et velbesøgt vandrehjem).

Sted: Vandrehjemmet i Kalundborg, Stadion Alle 5, 4400 Kalundborg + gode steder i felten i private biler

KontaktpersonJette Reeh, jette.reeh@gmail.com